Studio1 Salon open vanaf 3 maart 2021

Lieve klanten,

Wat zijn we blij dat we 3 maart onze salon weer mogen openen! Wat hebben we er lang op gewacht, en wat is jullie geduld op de proef gesteld. Wij willen jullie in ieder geval hiervoor bedanken; ook voor alle steun en lieve berichten die we van jullie gekregen hebben. We hebben alle begrip dat u snel geholpen wilt worden. Daar gaan wij met ons team ons uiterste best voor doen! Bij deze willen we graag met u delen hoe we alle afspraken zo ordelijk mogelijk laten verlopen:

 • Had u een afspraak staan tussen 15 december 2020 en 2 maart 2021? Dan zullen we u de komende dagen telefonisch benaderen. Indien wij u niet kunnen bereiken, kunt u vanaf zaterdag 27 februari na 11.00 uur zelf online of telefonisch een afspraak maken.
 • Is u medegedeeld dat u op onze bellijst staat? Ook dan zullen we u de komende dagen telefonisch benaderen. Ook hiervoor geldt dat wanneer wij u niet kunnen bereiken, u vanaf zaterdag 27 februari na 11.00 uur zelf online of telefonisch een afspraak kunt maken.
 • Bent u klant en had u geen afspraak staan? U kunt vanaf zaterdag 27 februari na 11.00 uur zelf online of telefonisch een afspraak maken.

Wij zullen ons uiterste best doen om iedereen tot dienst te zijn. Uiteraard hebben wij wel even de tijd nodig om onze planning in orde te maken. We danken u vast voor uw begrip!
We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen, tot snel!

Liefs,
Team Studio1 Salon

DAVINES – onze nieuwe kleurlijn

Deze lock-down hebben we aangegrepen om ons te focussen op vernieuwing en verbetering. We houden ons nu vooral bezig met leuke en nieuwe verbeteringen voor de Salon. Zo nemen we alles weer even goed onder de loep, en kijken we kritisch naar ons assortiment.

In onze salon zijn we al bezig met het milieu, duurzaamheid en gezonde natuurlijke haar- en huidvriendelijke producten. Het assortiment kleuren was alleen voor ons nog niet compleet genoeg, en we zijn daarom op zoek gegaan naar verbetering. Na uitgebreid onderzoek hebben we voor het prachtige Italiaanse merk Davines gekozen. Dit merk past perfect bij ons en onze visie!

Davines creëert professionele haarproducten waarbij kwaliteit wordt gecombineerd met het grootste respect voor de planeet en haar hulpbronnen. Prachtige haarkleuringen met veel glans dankzij omega 9! Het merk is gericht op verbetering van het haar en ook vooral voor de wereld. Zo zijn de verpakkingen biologisch afbreekbaar, zijn producten niet getest op dieren, en staat respect voor mens en milieu voorop.

We kijken ernaar uit om met deze mooie haarkleuringen te werken in onze Salon!

Update januari 2021

Lieve klanten,

Helaas nog geen bericht dat we open mogen. Wel willen we jullie even laten weten hoe het met ons gaat.
Natuurlijk vinden we het ontzettend vervelend dat onze mooie winkel half december dicht moest. We missen ons prachtige vak en onze klanten enorm. Ook missen we de financiële steun van de overheid die hierin behoorlijk tekort schiet, de steun die we nu zo hard nodig hebben! Natuurlijk zijn we van plan om ons hoofd boven water te houden maar er moet wel een eindstreep zichtbaar gaan worden. De kapsalons hebben het zwaar! Wel zijn er vanuit de vakbond al veel signalen afgegeven, we hopen dat dit helpt zodat er binnenkort meer steun komt voor ons. We houden ons nu vooral bezig met leuke en nieuwe verbeteringen voor de Salon en de verkoop van onze haarproducten/cadeaubonnen die via onze webshop te verkrijgen zijn.
Willen jullie ons door deze financiële zware tijd helpen koop dan op onze webshop een cadeaubon en of haarproduct. Klik hier op de link

We hopen jullie weer snel in de Salon te zien!

Liefs team Studio1

Corona update (januari 2021)

Lieve klanten,

Wat vinden wij het ontzettend jammer dat we op 20 Januari niet open mogen. We kunnen niet wachten om jullie haren weer mooi te kunnen maken. Maar helaas…. moeten we toch nog even geduld hebben.

We hopen dat we onze deuren vanaf woensdag 10 Februari mogen openen, en op een veilige manier aan de slag te kunnen.

Heeft u al een afspraak bij ons staan? Dan verzetten wij deze voor u 3 weken verder. De dag en tijd blijft hetzelfde. Voorbeeld: woensdag 20 januari 10.00 uur wordt woensdag 10 februari 10.00 uur. Als dit voor u niet uitkomt kunt u telefonisch contact opnemen, of onze voicemail inspreken. We bellen u dan zo snel mogelijk terug. Het verplaatsen is onder voorbehoud van alle overheidsmaatregelen en wij houden ons uiteraard aan het protocol van het RIVM.

Voor klanten die geen afspraken hebben staan: nieuwe afspraken kunnen helaas nog niet gemaakt worden. We willen eerst zeker weten dat we open mogen. We hopen natuurlijk op 10 Februari. Zo willen we opnieuw annuleren of afspraken verzetten voorkomen.

Voor Color to Go, haarproducten of kadobonnen kunt u terecht in onze webshop. Wij zorgen dat het bij u thuis bezorgd wordt! Mocht u inspiratie willen opdoen: in onze etalage hebben we een greep uit ons assortiment staan. Zie ook onderstaande foto.

We houden u op de hoogte, blijf gezond!

Liefs Team Studio1

Mondkapjes

Beste klant,


Wij nemen de gezondheid van onze klanten en onze collega’s serieus. In verband met de oplopende besmettingen kiezen wij ervoor om met mondkapjes op te werken. Wij verzoeken u om er ook een te dragen tijdens de behandeling. Mocht u er zelf een hebben, neemt u deze alstublieft mee naar de salon. Indien u deze niet heeft, dan wordt voor de behandeling aan u uitgereikt.

Bij binnenkomst kunt u eerst uw handen desinfecteren en kunt u vervolgens een mondkapje opzetten. Daarnaast kunnen we tijdens uw behandeling u niet voorzien van koffie of thee. Wij hopen hier op uw begrip en uw medewerking.

Ons volledige protocol vindt u via deze link.

Corona protocol (update september 2020)

Wij openen weer onze deuren!

Uiteraard hopen we dat u en uw naasten gezond zijn, dat is het belangrijkste. Na de persconferentie van 6 mei jl. hebben wij van de overheid en onze vakbond te horen gekregen dat we vanaf maandag 11 mei de scharen weer mogen oppakken en de deuren van Studio 1 Salon weer mogen openen. Een beslissing waar wij natuurlijk heel blij mee zijn, want we hebben u gemist! Echter, we zijn ons er ook van bewust dat dit een aantal consequenties met zich meebrengt. Die delen we via deze nieuwsbrief graag met u. Lees dit alstublieft goed door. 

Zoals u weet dient iedereen zich nog steeds te houden aan de 1,5 meter afstand tot elkaar. Voorafgaand aan uw bezoek willen we u daarnaast wijzen op het volgende: 

 • Heeft u last van verkoudheid, koorts, griepachtige verschijnselen, hoesten of niezen? Dan is een behandeling helaas niet mogelijk
 • Heeft iemand in uw huishouden last van koorts (vanaf 38 °C) en/of benauwdheidsklachten? Ook dan is een behandeling helaas niet mogelijk
 • Uiteraard kan niezen of hoesten wel gebeuren, doe dit dan alstublieft in uw elleboog

Daarnaast hebben we een aantal (tijdelijke) huisregels opgesteld of aangescherpt voor tijdens uw bezoek:

 • Bij binnenkomst van de salon dient u uw handen te desinfecteren met de aangeboden desïnfectiegel
 • We blijven iets meer op afstand en kunnen daarom uw hand niet schudden
 • Kom op het afgesproken tijdstip
 • Kom alleen naar de salon. Een minderjarig kind en mensen die door een beperking
  begeleiding nodig hebben mogen naar de salon vergezeld worden door één
  volwassene
 • Wij zullen vooraf vragen stellen over uw gezondheid
 • Betaal zoveel mogelijk contactloos (via pin of mobiel)
 • Wij verzoeken u om het toilet van de salon zo min mogelijk te gebruiken.

Tot slot geven we graag iets meer inzicht in hoe wij werken

 • Uiteraard blijven ook wij bij gezondheidsklachten thuis
 • Op uw verzoek werken we met een mondkapje op. Dit zullen we bij binnenkomst aan u vragen.
 • Onze gereedschappen en de werkplek worden na iedere klant grondig gedesïnfecteerd en gereinigd
 • Voor en na elke behandeling wassen wij grondig onze handen
 • Bij iedere klant gebruiken wij een schoon kapkleed en handdoek
 • Tijdelijk zijn we genoodzaakt door bovenstaande maatregelen een kleine toeslag door te rekenen aan de klant. Deze bedraagt €2,50 per klant.
 • Producten kunnen blijvend via onze webshop (link) worden besteld

Update Coronavirus – 6 mei 2020

Lieve klanten,

wij zijn ontzettend blij met de versoepelende maatregelen, waardoor onze salon weer open mag! Wij hebben jullie erg gemist, en hopen jullie weer veilig en gezond in onze salon te verwelkomen. Wij hebben alle begrip dat u zo snel mogelijk weer behandeld wilt worden en daar gaan wij ons uiterste best voor doen. We pakken dit als volgt aan:

 1. Klanten die al een afspraak hadden staan, maar door de sluiting van onze salon niet behandeld konden worden, worden door ons benaderd voor een nieuwe afspraak.
 2. Voor alle overige klanten die een afspraak willen maken, zorgen we dat we al vóór maandag 11 mei telefonisch bereikbaar zijn. U kunt ons bellen op
  vrijdag 8 mei tussen 13.00 en 18.00 uur
  zaterdag 9 mei tussen 9.00 en 16.00 uur
  Vanaf maandag 11 mei zijn we tijdens onze openingsuren telefonisch bereikbaar.
 3. Uiteraard kunnen we door de 1,5 maatregel niet op volle capaciteit behandelen. Om de wachttijd enigszins te verkorten, zullen we onze openingstijden verruimen.

Wij verwachten veel klanten die behandeld willen worden, en hierdoor zult u misschien niet direct geholpen kunnen worden. We vragen uw begrip hiervoor, en hopen met bovenstaand iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen. We vragen jullie onze website, Facebook en Instagram in de gaten te houden voor nieuwe updates.

Veel liefs,
Iris, Linda, Ingrid, Sandra, Lonneke, Daisy, Julia, Charley, Sanne en Iris

Update coronavirus – 28 april 2020

Tot 20 mei zijn we helaas nog gesloten, tenzij anders wordt besloten door de overheid. Ons online afsprakensysteem blijft daarom ook nog gesloten. Afspraken plannen we nog niet in totdat er een besluit wordt genomen door de overheid. Ondertussen kunt u wel gebruik maken van onze webshop voor onze producten, zoals “Color to Go”, stylingproducten en kadobonnen. U kunt de webshop vinden via deze link:

https://studio1webshop.onlineja.nl/winkel/

Ook kunt U het onderdeel terugvinden in het menu van onze website:

Tevens zijn er aangepaste openingstijden van onze salon, alleen voor productverkoop:
Maandag t/m vrijdag van 16.00 – 18.00 uur
Donderdagavond van 18.00 – 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 13.00 uur

Houd onze Facebook Instagram en website in de gaten voor nieuwe berichtgevingen.
We hopen dat u nog even op ons kunnen wachten!

Veel liefs,
Iris, Linda, Ingrid, Sandra, Lonneke, Daisy, Julia, Charley, Sanne en Iris

Studio1 webshop is uitgebreid!

Onze nieuwe online webshop is verder uitgebreid! Nu kunt u alle productlijnen vinden die u ook bij ons in de salon kunt kopen zoals Nak, Number 4 en Fudge. Ook vindt u hier een Color to Go pakket, om zelf uw uitgroei te kunnen behandelen, en kadobonnen. U kunt de webshop vinden via deze link:

https://studio1webshop.onlineja.nl/winkel/

Ook kunt U het onderdeel terugvinden in het menu van onze website:

Wanneer u koopt via onze webshop:

 • Uw bestelling wordt persoonlijk bezorgd bij u thuis
 • Niet thuis of liever niet open doen dan zetten we het voor de deur
 • Voor 17:00 bestellen de volgende dag in huis
 • Geen bezorgkosten en levering alleen in de volgende plaatsen:
  Sassenheim, Voorhout, Lisse, Warmond, Noordwijk, Noordwijkerhout
 • Vragen? Bel en spreek de voicemail in en laat uw telefoonnummer achter dan bellen wij u z.s.m. terug.

Onze webshop wordt komende tijd aangevuld met nieuwe producten en productlijnen. Keer regelmatig terug om up-to-date blijven!