Deze lock-down hebben we aangegrepen om ons te focussen op vernieuwing en verbetering. We houden ons nu vooral bezig met leuke en nieuwe verbeteringen voor de Salon. Zo nemen we alles weer even goed onder de loep, en kijken we kritisch naar ons assortiment.

In onze salon zijn we al bezig met het milieu, duurzaamheid en gezonde natuurlijke haar- en huidvriendelijke producten. Het assortiment kleuren was alleen voor ons nog niet compleet genoeg, en we zijn daarom op zoek gegaan naar verbetering. Na uitgebreid onderzoek hebben we voor het prachtige Italiaanse merk Davines gekozen. Dit merk past perfect bij ons en onze visie!

Davines creëert professionele haarproducten waarbij kwaliteit wordt gecombineerd met het grootste respect voor de planeet en haar hulpbronnen. Prachtige haarkleuringen met veel glans dankzij omega 9! Het merk is gericht op verbetering van het haar en ook vooral voor de wereld. Zo zijn de verpakkingen biologisch afbreekbaar, zijn producten niet getest op dieren, en staat respect voor mens en milieu voorop.

We kijken ernaar uit om met deze mooie haarkleuringen te werken in onze Salon!