Let op: wij proberen u zoveel mogelijk via onze nieuwspagina up-to-date te houden. Bezoek deze regelmatig voor het laatste nieuws.

Wij staan in direct contact met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne (RIVM), de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO), en zij op hun beurt staan in contact met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zij hebben aangegeven dat kapsalons open kunnen blijven met uitgebreide voorzorgsmaatregelen.

DE KAPSALON BLIJFT DUS OPEN!
Onze voorzorgsmaatregelen:
Wij hebben ons rooster aangepast zodat er voldoende ruimte zal zijn tussen de klantafspraken. Wij treffen voorzieningen aan zodat er voldoende afstand is tussen de klanten en medewerkers. Wij nemen verder zichtbare, en onzichtbare maatregelen voor uw en onze hygiëne.

Gezondheid boven alles!
Wij vragen u contact op te nemen wanneer u verkouden bent, griepverschijnselen heeft of tot een risicogroep behoort. Twijfelt u over uw komst? Neem contact met ons op en we maken graag een nieuwe afspraak voor u. Wij behouden het voorrecht om een afspraak te verzetten bij enige twijfel.

In principe wijzigen eerder gemaakte afspraken niet.
Wij nemen in dat geval geen contact met u op. De afspraak zal dus gewoon doorgaan. Wij nemen alleen contact met u op als er wijzigingen in het rooster plaats zal vinden. We hopen op uw begrip en medewerking.

We vragen jullie onze website, Facebook en Instagram in de gaten te houden. Ook het online afspraken systeem is tijdelijk gesloten. We wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

Veel liefs,
Iris, Linda, Ingrid, Sandra, Lonneke, Daisy, Julia, Charley, Sanne en Iris