Lieve klanten,

het voelt als een enorme teleurstelling om jullie opnieuw niet te kunnen voorzien van een mooie Kerstcoupe zoals wij dat hadden gepland. We leven met iedereen mee die uit keken naar het vieren van de feestdagen met naasten en geliefden.

Toch willen we meegeven dat we voor jullie klaar staan wanneer dat kan. Samen met jullie gaan we het ook dit keer redden! We kijken er enorm naar uit om jullie in het nieuwe jaar te ontvangen en van mooie haren te voorzien.

Uiteraard weten we nog niet hoe deze maatregelen zich gaan ontwikkelen. Ons boekingssysteem gaat daarom even uit de lucht. We kunnen dus geen online of telefonische afspraken aannemen. Zodra het weer kan nemen we weer afspraken aan. Hou daarom onze socials en website goed in de gaten! Had u een afspraak staan tussen 20 december en 14 januari? Deze komt te vervallen. Neem t.z.t. contact met ons op en we zoeken naar een nieuwe mogelijkheid. We gaan ons uiterste best doen om iedereen van mooi haar te voorzien. Bedankt vast voor uw geduld en begrip!

We staan voor jullie klaar in het nieuwe jaar. We wensen jullie hele fijne en liefdevolle dagen, pas goed op jezelf en elkaar!