Lieve klanten,

wij zijn ontzettend blij met de versoepelende maatregelen, waardoor onze salon weer open mag! Wij hebben jullie erg gemist, en hopen jullie weer veilig en gezond in onze salon te verwelkomen. Wij hebben alle begrip dat u zo snel mogelijk weer behandeld wilt worden en daar gaan wij ons uiterste best voor doen. We pakken dit als volgt aan:

  1. Klanten die al een afspraak hadden staan, maar door de sluiting van onze salon niet behandeld konden worden, worden door ons benaderd voor een nieuwe afspraak.
  2. Voor alle overige klanten die een afspraak willen maken, zorgen we dat we al vóór maandag 11 mei telefonisch bereikbaar zijn. U kunt ons bellen op
    vrijdag 8 mei tussen 13.00 en 18.00 uur
    zaterdag 9 mei tussen 9.00 en 16.00 uur
    Vanaf maandag 11 mei zijn we tijdens onze openingsuren telefonisch bereikbaar.
  3. Uiteraard kunnen we door de 1,5 maatregel niet op volle capaciteit behandelen. Om de wachttijd enigszins te verkorten, zullen we onze openingstijden verruimen.

Wij verwachten veel klanten die behandeld willen worden, en hierdoor zult u misschien niet direct geholpen kunnen worden. We vragen uw begrip hiervoor, en hopen met bovenstaand iedereen zoveel mogelijk tegemoet te komen. We vragen jullie onze website, Facebook en Instagram in de gaten te houden voor nieuwe updates.

Veel liefs,
Iris, Linda, Ingrid, Sandra, Lonneke, Daisy, Julia, Charley, Sanne en Iris